Ние използваме “бисквитки” (cookies) Моля, осведомете се за промените в нaшата Политика за поверителност

Политика за Поверителност

Privacy policy

 

Тази Политика за Поверителност е съставена за да служи по-добре на тези, които са заинтересовани как се използва тяхната ‘Лично Идентифицираща Информация’ (ЛИИ) онлайн. ЛИИ е информация, която може да се използва самостоятелно или в комбинация с друга информация да идентифицира, да се свързва с, или да локализира един човек или да идентифицира индивид в контекст. Моля прочетете нашата Политика за Поверителност внимателно за да добиете ясна представа как събираме, използваме, предпазваме или боравим по друг начин с вашата Лично Идентифицираща Информация в съответствие с Chopni.com.

Каква лична информация събираме от хората, които посещават нашия блог, уебсайт или мобилно приложение?

Когато поръчвате или се регистрирате в Chopni.com, както следва, вие може да бъдете помолени да въведете вашето име, и-мейл адрес, пощенски адрес, телефонен номер или други детайли, които да Ви помогнат във вашето преживяване.

 Кога събираме информация?

Събираме информация от вас когато се регистрирате на нашия сайт, заявявате поръчка, абонирате се за бюлетин или въвеждате информация в Chopni.com.

Как използваме вашата информация?

Ние можем да използваме информацията, която събираме от вас когато се регистрирате, правите покупка, абонирате се за бюлетина ни, отговаряте на проучване или маркетингов контакт, разглеждате Chopni.com, или използвате определени други функции на Chopni.com по следните начини:

• Да придадем личен характер на вашето изживяване и да можем да ви предоставим вида съдържание и продуктови оферти, от които сте най-заинтересовани.

• Да подобрим Chopni.com с цел да ви обслужваме по-добре.

• Да можем да ви обслужваме по-добре при отговарянето на вашите клиентски запитвания.

• Да управляваме състезание, промоция, проучване или други сайтови функции.

• Да ви питаме за оценки и отзиви на услуги и продукти.

• Да ги проследяваме след разговор (и-мейл или телефонни запитвания)

 Как предпазваме вашата информация?

Chopni.com се сканира редовно за пробив в защитата и познати уязвимости за да направим вашето посещение на сайта, възможно най-безопасно. 

Ние използваме стандартно Сканиране за Вируси.

Вашата лична информация се съхранява в сигурни дигитални мрежи и само ограничен брой хора, със специални правомощия за достъп до такива системи, имат достъп до нея и са задължени да пазят тази информация поверителна. В допълнение, всякаква чувствителна/кредитна информация, която предоставяте се криптира чрез технологията Secure Socket Layer (SSL сертификат).

Ние изпълняваме редица защитни мерки, когато потребител изпрати поръчка, влиза, вкарва данни или въвежда тяхната информация, за да поддържаме вашата лична информация в безопасност.

Всички транзакции се обработват през доставчик на гейтуей и не се съхраняват или обработват в нашите сървъри.

Използваме ли ‘бисквитки’?

Да. Бисквитки са малки файлове, които сайта или неговите доставчици на информация изпращат до вашия хард драйв през вашия интернет браузър (ако дадете разрешение), които позволяват на сайта или системите за доставка на услуги да разпознават вашия браузър и да улавят и запомнят определена информация. Например, ние използваме бисквитки, които ни помагат да запаметим и обработим продуктите във вашата пазарска количка. Те също се използват да ни помогнат да разберем вашите предпочитания, базирани на предишни и текущи действия в сайта, което ни позволява да ви предоставим подобрени услуги. Ние също така ползваме бисквитки за да ни помогнат да съберем обща информация относно уеб трафика на сайта и взаимодействието на потребителите със сайта, така че да можем да предлагаме по-добри инструменти и изживяване в бъдеще.

Използваме бисквитки за да:

• Ни помогнат да запомним и обработим продуктите в пазарската количка.

• Разберем и запаметим потребителските предпочитания за бъдещи посещения.

• Проследяваме рекламите.

• Съберем обща информация относно уеб трафика на сайта и взаимодействието на потребителите със сайта, така че да можем да предлагаме по-добри инструменти и изживяване в бъдеще. Ние също можем да използваме услуги на доверени трети лица, които да проследяват тази информация в наша полза.

Можете да изберете вашият компютър да ви предупреждава всеки път, когато бисквитка се изпращат, или да изключите всички бисквитки. Можете да направите това от настройките на вашия браузър. Тъй като всеки браузър е различен, потърсете в Помощното му меню за да се научите как правилно да промените вашите бисквитки.

Ако изключите бисквитките някои от функциите, които правят вашето изживяване в Chopni.com по-ефективно, може да не функционират правилно. Това няма да засегне Потребителското изживяване.

Разкритие на трети лица

Ние не продаваме, търгуваме с, или по какъвто и да е друг начин не прехвърляме на външни лица вашата Лично Идентифицираща Информация, освен ако не сме предоставили на потребителите си предварително известие. Това не включва партньори за хостинг на уебсайтове и други лица, които ни асистират с функционирането на Chopni.com, ръководенето на нашия бизнес или обслужването на нашите потребители, само след като тези лица се съгласят да пазят тази информация поверителна. Ние можем да предоставим информация, когато това се изисква от закона, да упражним политиката на нашия сайт или да предпазим нашите права, собственост или безопасност

или на другите. 

Все пак, не-лично идентифицираща информация за посетителя на сайта може да бъде предоставена на други лица, с цел маркетинг, реклама или други употреби.

Линкове към трети лица

Понякога, по наше усмотрение, ние може да включим или предложим продукти или услуги от трети лица в Chopni.com. Тези сайтове на трети лица имат свои самостоятелни Политики на Поверителност. За това, ние нямаме отговорност или задължение към съдържанието и действията на тези свързани чрез линкове сайтове. Въпреки това, ние се стремим да предпазим цялостта на Chopni.com и приветстваме всякакви отзиви за тези сайтове.

Google

Изискванията на Гугъл за рекламиране могат да се обобщят от Принципите за Реклама на Гугъл. Те са съставени за да осигурят позитивно изживяване за потребителите. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/6008942?hl=bg&visit_id=1-636404571817903184-2142104762&rd=1

Ние, заедно с продавачи трети лица като Гугъл използваме бисквитки от първо лице (като бисквитките Google Analytics)  и бисквитки на трети лица (като бисквитките DoubleClick) или други трети лица идентификатори заедно за да съберем информация относно потребителските взаимодействия с рекламни впечатления или други рекламни функции за услуги като те са свързани с Chopni.com.

Отписване:

Потребителите могат да зададат предпочитания относно това как Гугъл да им предлага реклами, използвайки страницата за настройки на Google Ad. Алтернативно, вие можете да се отпишете като посетите страницата за Инициативно Отписване от мрежово Рекламиране (Network Advertising Initiative Opt Out page) или като използвате приставката на Google Analytics за Отписване от вашия браузър.

Как се отнася към Не Проследявай Сигналите нашия сайт?

Ние уважаваме Не Проследявай сигналите и Не Проследявай бисквитките, и не използваме реклама когато Не Проследявай (DNT) браузър механизъм е активиран.

Нашият сайт позволява ли поведенческо проследяване от трети лица?

Също е важно да се отбележи, че ние позволяваме на трети лица да осъществяват поведенческо проследяване.

Предпазване на Поверителността на Децата Онлайн

Що се отнася до събирането на лична информация от деца под 13 годишна възраст, Chopni.com не цели специално да предлага продукти и да събира лична информация от деца под 13 години. Всички родители, които осигуряват достъп на техните деца до компютър или мобилно устройство приемат и цялата отговорност за техните действия онлайн. Chopni.com никога няма да пита, осъзнато, от дете под 13 години, да предоставя лична информация. 


Справедливи информационни практики

Принципите за справедливи информационни практики образуват опората на Закона за Поверителност и концептите които те включват са изиграли водеща роля в развитието на законите за закрила на информацията по целия свят. Разбирането на принципите за справедливи информационни практики и как те трябва да се прилагат е от изключително важно значение за придържането към разнообразните закони за поверителността, които закрилят личната информация.

За да бъдем в синхрон със Справедливите Информационни Практики, ние ще предприемем следното действие в случай, че се случи пробив на информацията:

Ние ще ви известим по и-мейл

• в срок от 7 работни дни

Ние също се съгласяваме с Принципа за индивидуална компенсация, който изисква индивидите да имат правото да преследват легално законни права срещу събиращи и обработващи  лични данни, които не успяват да спазят закона. Този принцип изисква не само индивидите да имат изпълними права срещу събиращи  информация, но също така индивидите да имат способност за обръщане към съдилища или правителствени агенции да разследват и/или преследват несъгласие от страна на събиращите информация.

Ние събираме вашия и-мейл адрес за да:

• Обработваме поръчки и да изпращаме информация и обновления отнасящи се до поръчките.

• Ви изпращаме допълнителна информация, свързана с вашия продукт и/или услуга.

Ние се съгласяваме със следното:

• Да не използваме неверни или подвеждащи теми или имейл адреси

• Да идентифицираме съобщението като реклама по основателен начин.

• Да включим физическия адрес на нашия бизнес или дирекцията на уебсайта.

• Да наблюдаваме и-мейл маркетинг услуги от трети лица, за съвместимост, ако се        

  използват такива.

• Да се съобразяваме с искания за отписване.

 

GDPR

От 25 май 2018г. влиза в сила нов регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.

В качеството си на администратор на лични данни, Чопни ООД ( Удостоверение № 431431) отговаря на всички изисквания на новата регулация, като събира единствено данни на лицата дотолкова, доколкото са необходими за предоставянето на услугата, и ги пази отговорно и законосъобразно.


Информация относно Администратора на лични данни

 

  1. Наименование "Чопни" ООД
  2. ЕИК/БУЛСТАТ :204729295
  3. Седалище и адрес на управление: гр. Бургас, 8000 , ул. „Александровска“ №42
  4. Адрес за упражняване на дейността: гр. Бургас, 8000 , ул. „Александровска“ №42 Данни за кореспонденция: гр. Бургас, 8000 , ул. „Александровска“ № 42 E-mail: admin@chopni.com 
  5. Телефон: +359 888 088 388
  6. Номер на удостоверение за администратор на личните данни № 431431

 

Информация относно компетентния надзорен орган

 

  1. Наименование: Комисия за защита на личните данни
  2. Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
  3. Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
  4. Телефон: 02 915 3 518
  5. Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
  6. Уеб сайт: www.cpdp.bg

Във връзка с този нов регламент, съгласявайки се с нашата Политика за Поверителност, заявявате, че сте съгласни 

търговско дружество "ЧОПНИ" ООД с ЕИК 204729295, гр. Бургас в качеството си на администратор на лични данни да съхранява и обработва личните Ви данни, съгласно изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета, Закона за защита на личните данни и вътрешните си правила.

С приемането на тази Политика за Поверителност заявявате, че сте запознат/а с информацията и правата си, а именно:
– наименованието, седалището и адреса на администратора на лични данни;
– доброволния характер на предоставянето на данните и последиците от отказа за предоставянето им;
– правото да оттеглите по всяко време настоящето съгласие;
– правото на достъп, на коригиране и на изтриване на събраните данни;
– правото да възразите срещу обработване на предоставените Ваши лични данни за целите на директния маркетинг, както и да бъдете уведомени преди личните Ви данни да бъдат разкрити за първи път на трети лица или използвани от тяхно име за целите на директния маркетинг и да възразите срещу такова разкриване или използване;

С настоящото давате изричното си съгласие "ЧОПНИ" ООД да съхранява и обработва следните категории на личните Ви данни: три имена, телефон, имейл, адрес, ЕГН и/или ЕИК на фирмата ( при регистиран Продавач), която представлявате.

Съгласявате се с целта на обработването на личните данни, а именно: информиране за стоки, промоции, артикули в кампания, новини, препоръки и периодични консултации относно бизнеса Ви, на препоръки за оптимални решения във връзка с актуални артикули.

Заявявате, че сте запознати със средствата на обработването на личните данни (на хартиен и електронен носител).

Заявявате, че сте съгласни срокът на обработването на личните Ви данни да е 5 /пет/ години, считано от датата на предоставяне на настоящото съгласие, както и сте съгласен/а получателите или категориите получатели, на които могат да бъдат разкрити личните данни да са търговци и производители, клиенти на платформата, с цел релизация на полупко-продажба. С настоящото давате изричното си съгласие личните Ви данни да бъдат съхранявани в базата данни на „Чопни“ ООД за срока, посоченпо-горе, както и сте съгласени данните Ви да бъдат обработвани от обработващия лични данни, който е избран от дружеството администратор на лични данни – от „Чопни” ООД по смисъла на чл. 28 от Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и Съвета.


Ако, не желаете да получавате бъдещи и-мейли от нас, искате да изтриете профила си, вие можете да заявите това желание на и-мейл

• legal@chopni.com.

и ние незабавно ще ви премахнем от ВСИЧКИ кореспондентски списъци и бази данни.

 
Свържете се с НАС
 
Ако имате някакви въпроси отнасящи се до тази Политика за Поверителност, можете да се свържете с нас използвайки информацията по-долу.


Chopni.com

ул. Александровска 42,
Бургас 8000,
България

legal@chopni.com


Последно редактирано на 2018-05-25